Specialist in procesbegeleiding

Door jouw organisatie te helpen bij verandertrajecten en transformaties worden diverse thema’s zoals: jouw aansturing, je bedrijfsvoering, besturingsfilosofie, HR beleid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden onder de loep genomen.

Ik inspireer besturen, directies en managers om keuzes te maken die ervoor zorgen dat medewerkers krijgen wat ze nodig hebben om hun werk goed- en met plezier te kunnen doen.
Dat doe ik door te spiegelen, te prikkelen, te sparren en processen te begeleiden.


Het betreft meestal thema’s die veel spanning en stress kunnen oproepen en potentieel kunnen leiden tot conflicten. Maar met mijn begeleiding verloopt de verandering procesmatig, voorspelbaar en menselijk en komen de veranderingen met draagvlak en verbeterde samenwerking tot stand.
Ik werk daarbij altijd vanuit het perspectief van de missie, visie en doelstelling van jouw organisatie.


Ik doe dat met de nodige openheid, humor, plezier, inzet en positiviteit.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts, gemeente Eemsdelta en Wijdemeren maakten naar grote tevredenheid recent gebruik van mijn dienstverlening. 

Als sparringpartner van zowel directie, HR als OR ben ik onafhankelijk, onderscheid ik hoofd- van bijzaken en zorg ik voor een proces dat leidt tot duurzame samenwerking om trots op te zijn.

Arbeidsrecht, de WNRA, de WAB, diverse FUWA systemen en de WOR behoren uiteraard tot mijn basiskennis.

Ik werk nauw samen met diverse arbeidsrechtadvocaten, belastingspecialisten en pensioendeskundigen zodat ik daar waar nodig ook andere specialisten kan inzetten voor al uw inhoudelijke vragen.

Ik wens je een fijne werkdag.

Gurbe Wiarda, werkzaam bij Wielmoed.