Specialist in procesbegeleiding

Wij helpen en adviseren besturen, directies en managers hoe om te gaan met conflicterende belangen zodat er meer draagvlak en samenwerking ontstaat bij veranderend beleid.

Door jouw organisatie te helpen bij verandertrajecten en transformaties worden diverse thema’s zoals: aansturing, bedrijfsvoering, besturingsfilosofie, HR beleid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden onder de loep genomen.

Het betreft meestal thema’s die veel spanning en stress kunnen oproepen en potentieel kunnen leiden tot conflicten. Maar met onze begeleiding verloopt de verandering procesmatig, voorspelbaar en menselijk en komen de veranderingen met draagvlak en verbeterde samenwerking tot stand.
wij werken daarbij altijd vanuit de essentie van de missie, visie en doelstelling van jouw organisatie.

Wij doen dat met de nodige openheid, humor, plezier, inzet en positiviteit.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts, gemeente Eemsdelta en Wijdemeren maakten naar grote tevredenheid recent gebruik van mijn dienstverlening. 

Als sparringpartner van zowel directie, HR als OR zijn wij onafhankelijk en zorgen wij voor een proces dat leidt tot duurzame samenwerking om trots op te zijn.

Arbeidsrecht, de WNRA, de WAB, diverse FUWA systemen en de WOR behoren uiteraard tot de basiskennis.

wij werken nauw samen met diverse arbeidsrechtadvocaten, belastingspecialisten en pensioendeskundigen zodat daar waar nodig ook andere specialisten ingezet kunnen worden voor al uw inhoudelijke vragen.

wij wensen je een fijne werkdag.

Gurbe Wiarda, werkzaam bij Wielmoed.