Specialist in procesbegeleiding

Als procesbegeleider, interim manager en onderhandelaar ben ik gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden, sociaal plannen en rechtspositieregelingen.

Arbeidsrecht, de WNRA, de WAB, diverse FUWA systemen en de WOR behoren uiteraard tot mijn basiskennis.

Met mijn ervaring als voormalig vakbondsbestuurder, manager, OR lid en werkgever weet ik hoe diverse partijen in de wedstrijd zitten en wat belangrijk is om veranderingen tot stand te brengen.
Ik ben uw adviseur en inhoudelijk deskundige met de benodigde competenties, kennis en vaardigheden om oplossingen te bieden en gewenste veranderingen tot stand te brengen via samenwerking met draagvlak en commitment als resultaat.
Ik doe dat met de nodige openheid, humor, plezier, inzet en positiviteit.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts, gemeente Eemsdelta en Wijdemeren maakten naar grote tevredenheid recent gebruik van mijn dienstverlening. 

Als businesspartner van zowel directie, HR als OR ben ik onafhankelijk, onderscheid ik hoofd- van bijzaken en zorg ik voor een proces dat leidt tot een modern en duurzaam HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid met draagvlak om trots op te zijn.

Ik werk nauw samen met diverse arbeidsrechtadvocaten, belastingspecialisten en pensioendeskundigen zodat ik daar waar nodig ook andere specialisten kan inzetten voor al uw vragen.

Ik wens je een fijne werkdag.

Gurbe Wiarda, werkzaam bij Wielmoed.

Specialist in arbeidsvoorwaarden en strategisch HRM beleid.