Specialist in strategisch HR beleid en arbeidsvoorwaarden

Als adviseur strategisch HR, procesbegeleider, interim manager en onderhandelaar ben ik gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden, rechtspositieregelingen, beoordelen en belonen en personeelsregelingen. Arbeidsrecht, de WNRA, de WAB, diverse FUWA systemen en de WOR behoren uiteraard tot mijn basiskennis.

Ik adviseer bestuurders, directies, HR, ondernemers, management, werknemers en ondernemingsraden.
Ik geloof in de kracht van interactie waarbij samenwerken, sociale verbinding, vertrouwen en draagvlak belangrijke uitgangspunten zijn.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts, gemeente Eemsdelta en Wijdemeren maakten naar grote tevredenheid recent gebruik van mijn dienstverlening. 

Als businesspartner van zowel directie, HR als OR ben ik onafhankelijk, onderscheid ik hoofd- van bijzaken en zorg ik voor een proces dat leidt tot een modern en duurzaam HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid met draagvlak om trots op te zijn.

Ik werk nauw samen met diverse arbeidsrechtadvocaten, belastingspecialisten en pensioendeskundigen zodat ik daar waar nodig ook andere specialisten kan inzetten voor al uw vragen.

Ik wens je een fijne werkdag.

Gurbe Wiarda, werkzaam bij Wielmoed.

Specialist in arbeidsvoorwaarden en strategisch HRM beleid.