Gurbe Wiarda

Dag, mijn naam is Gurbe Wiarda,

Ik ben procesbegeleider, waarbij ik als interim manager of extern adviseur omvangrijke en ingewikkelde processen begeleid op het gebied van strategisch HR beleid, organisatieontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.
Ik ben daarbij uw adviseur en inhoudelijk deskundige met de benodigde kennis en vaardigheden om oplossingen te bieden en gewenste veranderingen tot stand te brengen via samenwerking met draagvlak en commitment als resultaat.
Ik doe dat met de nodige openheid, humor, plezier, inzet en positiviteit.

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact om te bespreken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.

Organisaties zoals: Medux (Hartingbank en Medipoint), Jumbo, de VNG, TNO en Fysius Rugexperts, gemeente Eemsdelta en Wijdemeren maken en maakten naar grote tevredenheid gebruik van mijn dienstverlening.

Werk met plezier en hartelijke groet,
Gurbe.

Recente ervaring:
-2020, procesbegeleider Strategisch HR beleid en arbeidsvoorwaarden bij de gemeente Súdwest-Fryslân
-2020, procesbegeleider arbeidsvoorwaarden bij de VNG Den Haag.
-2020, adviseur en procesbegeleider van de BOR Emsdelta
-2018/2019projectleider (10 maanden) bij Medux (Medipoint en Hartingbank), voor het tot stand brengen van een nieuwe arbeidsvoorwaardenregeling en combinatie met een cultuuromslag.
-2017/208 procesbegeleider (8 maanden) voor de COR en OR van Jumbo hoofdkantoor, voor omzetten van bedrijfs-CAO naar AVR
-diverse adviestrajecten inzake organisatieontwikkeling HR en bezoldiging/functiewaardering bij overheid en zakelijke dienstverlening.
-adviseur gemeente Enschede (o.a. SW Deel).
-2019/2020, vaste adviseur OR gemeente Wijdemeren.
-2019/2020, adviseur OR VNG, inzake aanpassing rechtspositieregeling.
-2019, procesbegeleider Fysius en VNG CS voor het instellen van een OR.
-coach van diverse directieleden, managers en ondernemers. 

Ik ben zeer rustig van aard, heb een goed overzicht en weet hoofdzaken van bijzaken goed te scheiden. Als je mij inhuurt als adviseur of procesbegeleider zul je merken dat we snel tot de essentie van je problemen komen en daarmee snel en kordaat aan de oplossing kunnen werken.

Vooral daar waar de spanning tussen mensen hoog oplopen ben ik in staat voor rust te zorgen waarbij altijd het lange termijn perspectief leidend is.

Wil je meer weten over mij of mijn werkwijze… neem dan gerust contact op en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we samen het gesprek aan.

Ik wens je een fijne dag en prettig werk.

Gurbe Wiarda, werkzaam bij Wielmoed.

Specialist in arbeidsvoorwaarden en strategisch HRM beleid.